Zlatan Ibrahimović se oprostio od švedske reprezentacije uz Volvo

Zlatan Ibrahimović se oprostio od švedske reprezentacije uz Volvo

Zlatan Ibrahimović se oprostio od švedske reprezentacije uz Volvo

Gde se jedna era završava, druga počinje – proslavljeni fudbaler Zlatan Ibrahimović rekao je zbogom reprezentaciji Švedske u promotivnom filmu o novom Volvou V90.

Nakon 15 godina provedenih u nacionalnom dresu, kapiten švedske reprezentacije Zlatan Ibrahimović zahvalio se mnogobrojnim fanovima po okončanju poslednjeg meča koji je odigrao u žutom dresu na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Novi film kompanije Volvo Cars otkriva ovaj trenutak i prati Zlatanovo putovanje nazad u Švedsku.
 
U filmu, Zlatan sa porodicom odlazi na emotivno putovanje u novom Volvou V90 prisećajući se uspona i padova u karijeri, kao i svojih početaka u surovom delu Rosengård u gradu Malmö.
„Naravno da je snimanje ovog filma za mene emotivno, ali upravo me povlačenje iz reprezentacije i ustupanje mesta mlađim snagama inspiriše da gledam ispred, a ne iza sebe. Sada nastupa novo putovanje i za mene i za Volvo“, rekao je Zlatan Ibrahimović.
 polovni automobili, auto oglasi, volvo
Zlatan je fudbalsku karijeru započeo u klubu Malmö kasnih devedesetih. Švedski napadač je nedugo zatim potpisao za Ajax, gde je započeo vanserijsku internacionalnu karijeru. Potom je igrao u top klubovima iz Italije, Španije i Francuske, kao što su Paris St-Germain, Barcelona, Juventus, Inter i AC Milan.
„Ponosni smo na to što smo iskoristili mogućnost da ovekovečimo i podelimo ovaj poseban trenutak u Zlatanovoj karijeri i životu. On je izuzetno dominantan ambasador Švedske u čitavom svetu, a poznat je po tome što je ponosan na svoje lične vrednosti i korene, izjavio je Anders Gustafsson, viši potpredsednik Volvo Car Grupe za Evropu, Bliksi istok i Afriku.
polovni automobili, auto oglasi, volvo
Ibrahimović je desetostruki dobitnik nagrade za švedskog igrača godine „Guldbollen“ (Zlatna lopta), po čemu je rekorder, a od 2007. do 2015. godine osvajao je devet puta uzastopno. Ugovor sa Paris St-Germainom mu je istakao i očekuje se da će se pridružiti nekom drugom vrhunskom klubu.
Nakon velikog uspeha prvog filma „Prologue“ koji su zajedno snimili Volvo i Zlatan, svetski priznat kompozitor i dobitnik Oskara Hans Zimmer dao je pečat i novom filmu „Epilogue“’ koji baca svetlo na završetak jedne priče i početak druge.