Zaboravio suprugu na pumpi

Zaboravio suprugu na pumpi

Zaboravio suprugu na pumpi

Od svih stvari koje je mogao zaboraviti kada su pravili pauzu na pumpi tokom dugog putovanja ovaj nesrećni vozač zaboravio je svoju suprugu.

Bračni par sa detetom iz Brazila vraćao se sa odmora iz Argentine i nakon duge vožnje zaustavili su se na pumpi kako bi natočili gorivo i protekli noge. Muškarac koji je bio za volanom platio je gorivo, otišao do toaleta, vratio se u automobil i odvezao.

Problem je bio u tome što se njegova supruga, koja je spavala na zadnjem sedištu, probudila i otišla do prodavnice. Kada je izašla van videla je da njihovog automobila nema. Pokušala je da pozove muža ali nije bilo telefonskog signala.

Muž je shvatio da je na pumpi zaboravio ženu ali tek nakon što je prošao 100 kilometara. Interesanto je i da njihovo četrnaestogodišnje dete nije primetilo da nema majke jer je bilo prezauzeto igranjem igrica na mobilnom telefonu na suvozačevom mestu.

Kada se vratio na pumpu, nakon više od dva sata, muž je morao da trpi teške kritike svoje supruge koja je, prema rečima zaposlenih na pumpi, urlala na njega i šutirala automobil. Zato muškarci, kada pravite pauzu na pumpi, dobro proverite da niste nešto zaboravili.