VW Golf "GTI TCR, trkačka zver

VW Golf "GTI TCR, trkačka zver

VW Golf "GTI TCR, trkačka zver

Trenutno su u Evropi u toku testovi trkačke zveri koja nam dolazi iz Volkswagen-a. Radi se o svima dobro poznatom modelu koji je specijalno prilagođen za visoke izazove.

Fotografije koje je Volkswagen objavio sa testiranje svog Golf "GTI TCR" modela prosto su zapanjujuće. Ova trkačka zver je bazirana na "GTI" verziji koja je sama po sebi jedan sjajan hečbek ali sa proširenim lukovaima i velikim zadnjim krilom izgleda kao stvoren za trkačku stazu.
polovni automobili, auto oglasi, vwZa snagu je zadužen dvolitarski turbo-agregat koji kod ove verzije daje 326 konjskih snaga uz maksimalni obrtni momenat od 410Nm. Šestostepeni sekvencionalni menjač gura snagu na prednje točkove a čitava mašinerija košta oko 110 000 evra.
polovni automobili, auto oglasi, vwTCR trkačka serija u kojoj će ovaj VW učestvovati bazirana je na automobilima koji se već nalaze u serijskoj proizvodnji a imaju pogon na prednjim točkovima, naravno u cilju da se smanje troškovi takmičenja. Za sada je VW tim dobio pet ovakvih primeraka a ukupno će ih tokom sezone imati dvadeset.polovni automobili, auto oglasi, vw

Za sve koje interesuju auto oglasi kola koja nađu kod nas na sajtu, na kojem se reklamira i auto pijaca Beograd, biće veoma primamljiva.