Vozni park Kristijana Ronalda

Vozni park Kristijana Ronalda

Vozni park Kristijana Ronalda

Iako jedan od glavnih sponzora fudbalskog kluba Real Madrid, nemački Audi, konstantno ističe kako zvezde tima iz prestonice Španije obožavaju ovaj brend najveća zvezda pomenute ekipe ima druge favorite.

Kristijano Ronaldo je početkom aktuelne sezone Primere, kao i svi ostali njegovi saigrači, dobio od sponzora "Audi" jedan od njihovih top modela. Nemci se često diče time da možda i najbolji fudbaler današnjice vozi njihov brend ali kada se zaviri u garažu visokog krilnog napadača situacija je malo drugačija.
polovni automobili, auto oglasi, mercedesPortugalski as se, nakon kupovine Rolls-Royce "Ghost" modela, odlučio da 250 000 evra, što je manje od njegove nedeljne plate, potroši na jedan od najskupljih modela koje Mercedes trenutno proizvodi. U pitanju je kupe "S" klase, konkretno "S65 AMG", najbolja verzija koja se može naći. V12 agregat zapremine 6.0 litara daje 630 konja snage uz maksimalni obrtni momenat od 1000Nm.
polovni automobili, auto oglasi, mercedesIgrač Reala se slikao pored belog i crnog kupea, pa smo u dilemi da li poseduje isti automobil u dve boje ili je u pitanju automobil nekog njegovog prijatelja. Bilo kako bilo sa težinom od 2.2 tone nikako nije među laganijim modelima ali ubrzanje od 0 do 100 na sat od 4.1 sekunde nije za potcenjivanje.
polovni automobili, auto oglasi, range roverBivši igrač Mančester Junajteda pokazao je i svoju najnoviju kupovinu. U pitanju je Range Rover "Sport SVR". Ovaj SUV je najsnažniji i najbrži primerak koji je ovaj kompanija ikad proizvela. Da li će se u skorije vreme slikati pored nekog Audi modela ostaje da vidimo. Interesanton je da Portugalac, za razliku od svojih kolega, nije gotovo nikad viđen da vozi neki, pa makar i polovni motor. Poznato je da su polovni motocikli jako popularni kod fudbalera.