Vozi kao Bekam

Vozi kao Bekam

Vozi kao Bekam

Ako ste spremni da izdvojite dovoljno novca možete voziti automobil koji je bio u vlasništvu jednog od najpopularnijih fudbalera svih vremena.

Dejvid Bekam je tokom svoje igračke karijere, koja je najblistavija bila dok je bio član Mančester Junajteda, imao tu privilegiju da uživa status zvezde koji su do tada poznavali samo glumci i pevači. Odlazak u Madrid samo je uvećao njegov bankovni račun pa je Britanac mogao da bira koje i kakve automobile će voziti.
Jedan od njegovih nekadašnjih automobila je i Range Rover Sport, model iz 2007. koji je za "Beksa" specijalno tjuningovao "Kahn Conversions" za svega 100 000 funti. Sada je ovaj model na aukcijskoj prodaji i procenjuje se da bi mogao dostići cenu između 23 i 25 hiljada funti. To i nije previše novca za one koji bi želeli da uživaju kao nekad Bekam.
Britanski SUV pokreće V8 turbo-agregat zapremine 4.2 litra, tu su petokrake alu-felne, automobil je prešao 100 000 kilometara a u opisu prodavca stoji da su mu pozitivne strane relativno jeftino održavanje i naravno vanvremenski dizajn.
Kabina je posebno stilizovana po želji Bekama pa je koža na sedištima ručno šivena, audio sistem je "Genesis", pozadi se nalaze dva ekrana a tu je i pločica na kojoj piše "Designed for David Beckham". Isti natpis se može naći i na patosnicama tako da je vrlo lako dokazati da zapravo vi vozite automobil u kojem se nekada vozio fudbalski kralj frizura.