Volvo akcija - više za manje

Volvo akcija - više za manje

Volvo akcija - više za manje

"Grand Motors", ovlašćeni uvoznik i serviser Volvo automobila u Srbiji, pokrenuo je prodajnu akciju za modele "V40", "V40 Cross Country", "S60" i "XC60". Za cene niže i do 20 procenata kupci dobijaju vrhunsku dodatnu opremu.

Volvo "XC60 D4 Nordic", kompaktni švedski SUV, može se kupiti po ceni od 39 999 evra i to verzija sa turbo-dizel agregatom snage 180 konja, uz automatski menjač i pogon na svim točkovima. Bogat paket dodatne opreme obuhvata: City Safety sistem aktivne sigurnosti, digitalnu instrument tablu sa aktivnim TFT ekranom od 8 inča u boji, RTI navigacioni uređaj, parking senzore i zadnju kameru za parkiranje, aktivna ksenon i LED dnevna svetla, Sensus Conect multimedijalni uređaj sa bluetooth konekcijom i USB-om...

Limuzina "S60" poseduje indentični "D4" agregat i paketom opreme koji između ostalog obuhvata: su ksenon farove, digitalnu instrument tablu, Sensus Conect, dvostruki sportski izduve...Cena za ovaj automobil je sada 34 999 evra.

Novi Volvo agregat zapremine 2.0 litara sa 120 konjskih snaga zadužen je da pokrene model "V40 D2 Nordic" koji može biti vaš za 21 490 evra. Od opreme u ovom automobilu se nalaze: aktivni dual ksenon prednja svetla i dnevna LED svetla, digitalna instrument tabla sa aktivnim TFT ekranom od 8 inča u boji, elektro podesivi spoljni retrovizori, grejanje prednjih sedišta, grejanje vetrobranskog stakla...

Volvo "V40 Cross Country" dolazi sa dvolitarskim dizel agregatom koji raspolaže sa 150 konja snage i "Ocean Race" paketom opreme koji obuhvata: automatski menjač, navigaciju, ksenon svetla, park asistenciju i grejanje sedišta. Akcijska cena ovog modela je 29 990 evra.