Uhvaćeni "u akciji"

Uhvaćeni "u akciji"

Uhvaćeni "u akciji"

Jedan par iz Nemačke morao je da crveni pred policijom koja je došla da ih spasi nakon male nezgode koji su imali dok su bili "na zadnjem sedištu auta".

Željko Bebek proslavio je rečenicu "na zadnjem sedištu moga auta". Mnogi parovi upražnjavaju seks na zadnjoj klupi automobila a kako često za lokaciju odabiraju mračka i napuštena mesta nezgode se lako dogode. Jedan par iz Nemačke imao je tu nesreću da njihov minivan, dok su se oni "zabavljali" na zadnjem sedištu, upadne u jezero.

Oni su na svu sreću uspeli da isplivaju iz kombija ali su bez odeće morali da trče do najbliže benzinske pumpe kako bi pozvali policiju. Inače, radi se o jezeru u Austriji za koje kažu da je često mesto gde parovi odlaze da se osame.

Anketa koje je sprovedena u Nemačkoj kaže da je više od 50 procenata Nemaca imalo seks u kolima barem jednom, a interesanto je da je procenat mladih i penzionera koji "to" rade u kolima gotovo indentičan. Zato ako se upustite u "akciju" u kolima, obavezno neka automobil bude na ravnom, ručna podignuta a menjač u brzini. I pazite da nešto ne padne, mislimo na ručnu naravno.