Toyota akcija, "Avensis" dizelaš po ceni benzinca

Toyota akcija, "Avensis" dizelaš po ceni benzinca

Toyota akcija, "Avensis" dizelaš po ceni benzinca

Za sve one koji više vole dizelaše od benzinaca Toyota ima specijalnu akciju tokom koje njihovu limuzinu "Avensin" mogu kupiti u ekonomičnijoj verziji ali po manjoj ceni po kojoj se inače prodaju benzinske varijante.

U mreži Toyotinih prodajnih centara u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku potencijalnim kupcima modela Avensis od 15. maja nudi se jedinstvena mogućnost da ovaj model u verziji sa D4D dizel motorima od 1,6 litara (112 KS) i 2,0 litara (143 KS), s šestostepenim ručnim menjačem i paketima opreme Terra i Luna kupe po ceni verzija s istom opremom i benzinskim Valvematic motorima od 1,6 i 1,8 litara.

Toyotin dizel motor od 1,6 litara slovi za izuzetno ekonomičan: ugrađen u Avensis s četvora vrata, prosečno troši samo 4,2 litra dizela na 100 km, dok emisija ugljen-dioksida (CO2) iznosi 108 g/km. Dizel od 2,0 litra prosečno troši 4,5 litara dok emisija ugljen-dioksida (CO2) iznosi 119g/km.

Specijalna ponuda važi za Avensise s četvora vrata i paketima opreme Terra i Luna. Paket Luna, na primer, uključuje automatski dvozonski klima uređaj, Toyota Touch 2 ekran u boji od 8 inča osetljiv na dodir, multiinformacioni ekran u boji od 4,2 inča ispred vozača, Start/Stop sistem za automatsko isključivanje i ponovno startovanje motora, kameru za pomoć pri vožnji unazad, svetla za maglu, prednja i zadnja svetla u LED tehnologiji, aluminijumske naplatke od 16 inča.

Za ovaj model važi petogodišnja garancija bez ograničenja u prevaljenim kilometrima.