Top 5 jahti koje imaju vodopad

Top 5 jahti koje imaju vodopad

Top 5 jahti koje imaju vodopad

Luksuz i ekstravaganca često idu ruku pod ruku. Takav je slučaj i sa milionerima koji vole skupe jahte. Đakuzi je prevaziđen, naredni korak su vodopati na jahtama. Evo pet najboljih iz te kategorije.

5. Suerte - Tankoa Yachts
auto oglasi, polovni motori
Jahta dužine 69.3 metara ima saunu, bar na otvorenom, bazena i tome slično ali dizajnersko čudo Frančeska Paskovskog posebno se izdvaja vodopad sa kaskadnim padom koji se završava u bazenu obloženom Bisazza pločicama.

4. Tropical Island Paradise
auto oglasi, polovni motori
Ovu jahtu mnogi nazivaju plutajućim ostrvom ali kako još uvek nije zaplovima, obzirom da se radi o koncepntom modelu kompanije "Yacht Island Design" prerano je doneti pravi sud. Videćemo kako će vodopad izgledati na produkcijskom modelu.

3. Project Kometa - Heesen Yachts
auto oglasi, polovni motori
Kako vodopad na jahti nije nimalo jeftin nije na odmet naći mu dodatne načine upotrebe, pored estetskog efekta. Na ovoj jahti dugačkoj sedamdeset metara vodopad može služiti i kao filmsko platno ali i kao svojevrsni paravan.

2. Alfa Nero
auto oglasi, polovni motori
Ova holandska jahta je jedina u Top 5 koja zapravo nema vodopad već njen gigantski bazen dimentija 7x3.5 metara sadrži detalje od stakla koji putnicima odaju utisak kao da gledaju u vodopad.

1. Quite Essential - Heesen Yachts
auto oglasi, polovni motori
Najmanja jahta na listi (dugačka 55 metara) ujedno je i najbolja. "Heesen" brodogradilište stoji iza ove kreacija koja poseduje vodopad  koji puni bazene na glavnoj palubi.

Ukoliko volite luksuz sigurno vas interesuju i motori. Pogledajte koji se polovni motori mogu naći na našem sajtu.