Tjuning za Reno "Clio GT" od 400 evra

Tjuning za Reno "Clio GT" od 400 evra

Tjuning za Reno "Clio GT" od 400 evra

Francuski predstavnik "B" segmenta spada među najbrže i modele najboljeg izgleda u svojoj konkurenciji. Automobil koji je jako popularan i na našem tržištu dobio je pristupačan tjuning sa kojim izgleda još bolje.

Renault "Clio GT" je omiljeni "mali" automobil pripadnika mlađe generacije. To je pre svega zbog sjajnog izgleda ali i zbog dosta snage koju pakruje ispod haube. Nedavno je predstavljen tjuning za ovaj model, koji košta svega 400 evra, a donosi dosta toga, pre svega po pitanju izgleda.
Felne, branici, auspuh i sitni detalji izmenjeni su tako da sve asocira na sportski automobil. Ovaj tjuning paket dostupan je za "Dynamique" i "Dynamique S" verzije i to sa felnama od 16 inča za "Dynamique" varijantu i 17 inča za "Dynamique S" varijantu. Obe varijante dobijaju LED dnevna svetla.
Za pomenuti novac dobija se i dodatna zaštita u vratima kao i poklopci retrovizora ofarbani "Anthracite" bojom, "Renaultsport" okviri za tablice a zadnja kamera za parkiranje stajaće vas dodatnih 250 evra. Od boja spoljašnjosti opcije su dijamantska crna, plamena crvena i boja žive.