Švarceneger uništava za dobrobit okoline

Švarceneger uništava za dobrobit okoline

Švarceneger uništava za dobrobit okoline

Čitavu karijerju je izgradio na svojoj moći da uništava pa zašto to ne bi nastavio da radi i danas kada je na mestu guvernera kalifornije. Ovoga puta je međutim uništenje bilo za dobrobit očuvanja životne sredine.

Iako kod kuće ima, barem, jedan Hummer "Terminator" i po koji superautomobil, kada se nalazi u ulozi guvernera države Kalifornija poznati holivudski glumac Arnold Švarceneger zalaže se za očuvanje životne sredine i za električne automobile. Za njega su, kada je u fotelji kancelarije, automobili poput "Cadillac" modela smrt za okolinu.

Ne sumnjano u njegove politične sposobnosti ali jedno je sigurno "Švarci" se daleko bolje snalazi sa žoljom u ruci nego li sa papirom i olovkom. Zato je protiv zagađivača rešio da se bori na najbolji način na koji zna - brzom i žestokom akcijom.

On je iz raketnog bacača uništio stariji model "Cadillac"-a kako bi svet oslobodio jednog lošeg automobila. Sve je ovo deo akcije države Kalifornija koja daje i do 12 000 dolara stimulacija za kupovinu električkog automobila. Ukoliko vas mrzi da slušate šta vam "Terminator" govori premotajte na 0:45 kada prava akcija počinje.