Set kvačila od 5 500 dolara

Set kvačila od 5 500 dolara

Set kvačila od 5 500 dolara

Kada se odlučuje za kupovinu polovnig automobila većina vozača dobro proračuna koliko koštaju rezervni delovi za taj auto kako bi znali da li su u finansijskoj prilici da ga redovno održavaju. Ukoliko se ne raspitaju dobro mogu proći kao ovaj nesrećni vlasnik sportskog automobila.

Redovan servis je najbolje raditi kod ovlašćenog servisera, to svi znaju. Poznato je i da su njihove cene nešto "jače" od cena ostalih majstora pa ih vlasnici automobila starijih od deset godina često izbegavaju. Ovaj vlasnik međutim odvezao je svoj auto star 12 godina kod ovlašćenog servisera i umalo se nije onesvestio kada je dobio račun.

Vlasnik Acura modela "NSX" iz 2004. odvezao je svoj automobil kod ovlašćenog servisera i rekao da mu provere kvačilo. Mastori su to i uradili, zamenili su set kvačila novim, originalnim delovima i cena, uz uračunat rad majstora, je bila prava sitnica - 5 493,24 dolara.To je gotovo 5 000 evra. Novac za koji se može kupiti sasvim pristojan polovni automobil. Ali kada želite da vozite nešto egzotično, kao što je Acura "NSX" onda znajte da ćete to kasnije morati dobrano da platite.