Šarapova i novi Porsche "Boxter Spyder"

Šarapova i novi Porsche "Boxter Spyder"

Šarapova i novi Porsche "Boxter Spyder"

Ruska teniserka poznati je ambasador nemačkog brenda automobila. Kao deo svog sponzorskog ugovora dugonoga igračica često se slika pored najnovijih modela kompanije iz Štutgarta.

Marija Šarapova trenutno se bori na teniskom turniru "Vimbldon" za svoju šestu grend-slem titulu ali pre odlaska na britansku travu popularna "Maša" odvojila je par sati svog vreman kako bi ispozirala, a kasnije se i provozala, u novom dvosedu iz Porshe-a. U pitanju je "Boxter Spyder" model.
Ovaj automobil je debitovao na sajmu automobila u Njujorku početkom godina a od aprila se krenulo sa primanjem narudžbina. Međutim, tek sredinom jula će se ovaj model naći u auto-salonima. Do tada u njemu možemo uživati samo preko ovih fotografija koje su još lepše kada je Šarapova na njima.
Agregat koji ovaj trkač poseduje ima zapreminu od 3.8 litara sa 375 konjskih snaga što mu omogućava da od 0 do 100 na sat ubrza za 4.5 sekundi i da dostigne maksimalnu brzinu od 300 kilometara na čas. Plavokosa teniserka je izjavila da je vožnja u ovom automobilu "prava zabava, ovo je moderan sportski automobil; moram brzo sebi da nabavim jedan".