Reno i Dacia po akcijskim cenama

Reno i Dacia po akcijskim cenama

Reno i Dacia po akcijskim cenama

Međunarodni sajam automobila u Beogradu koji počinje narednog petka donosi posebne pogodnosti za kupce novih automobila. Za one koji su zainteresovani za Renault i Dacia vozila tu je beskamatno finansiranje.

Tokom trajanja 52. Međunarodnog sajma automobila, koji se održava u Beogradu, "HIT Auto", ovlašćeni diler za prodaju i servirisanje Renault, Dacia i Nissan vozila nudi posebne pogodnosti za kupce Renault modela "Clio", "Megane" i "Fluence", kao i Dacia modele "Sandero", "Logan" i "Duster".

Novi Renault "Clio" u verziji "Authentique" koja donosi V16 agregat zapremine 1.2 litara, uz "Cool" paket opreme, tokom trajanja sajma staje 9 990 evra, a nudi se i mogućnost otplate do iznosa od 8 000 evra. Novi "Clio" dolazi sa šestogodišnjom garancijom a pomenuti paket opreme sadrži: manualni klima uređaj, radio MP3 sa AUX i USB priključcima i Bluethooth funkcijom, regulator i limiter brzine, LED dnevna svetla...

Model "Megane" u verziji "Generation" sa agregatom zapremine 1.6 litara sada staje 10 990 evra dok model "Fluence" u "Authentique" verziji koji takođe pakuje motor zapremine 1.6 litara ima cenu od 11 590 evra. Oba modela se mogu kupiti uz beskamatni kredit do 8 000 evra.

Kada je ponuda "Dacia" modela u pitanju "HIT Auto" je spremio posebne uslove za kupovinu modela iz ograničene "Life" serije. Model "Sandero" staje 8 100 evra (beskamatni kredit do 5 000 evra), model "Logan" sada košta 8 250 evra (beskamatni kredit do 5 000 evra) a model "Duster" ima akcijsku cenu od 11 800 evra (beskamatni kredit do 7 000 evra).

Sva tri pomenuta "Dacia" modela dolaze sa sedmogodišnjom garancijom i od opreme, između ostalog, imaju: klima uređaj, radiom sa CD-om, ABS u kočionom sistemu, elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP), kao i četiri vazdušna jastuka i svetla za maglu.