Renault Captur - gradski krosover jedinstvenih osobina

Renault Captur - gradski krosover jedinstvenih osobina

Renault Captur - gradski krosover jedinstvenih osobina

Renault predstavlja model Captur, svoj prvi gradski crossover koji će se od ostalih takvih vozila razlikovati nudeći najbolje od triju različitih svetova - SUV-a, jednovolumena i kompaktne limuzine.

 
Captur kombinuje privlačan izgled i vozački položaj SUV-a, prostranost kabine i modularnu unutrašnjost jednovolumena i vozna obeležja i užitak u vožnji kompaktne limuzine.
 
Stižući na tragu obnove Clija, Captur označava sledeći korak u Renault-ovom dizajnerskom napadu pod vodjstvom Laurensa Van den Ackera.
 
 
Krosover spolja
 
Glatke, tekuće, uravnotežene forme Renaulta Captur ističu izražajnu, ali nenametljivu ličnost. Robustan izgled koji popravlja utisak o vama nadahnut je konceptnim automobilom Captur, s kojeg je Renault preneo duh koji je vodio njegov razvoj kao i lako pamtljiv naziv. Linije Renault-ovog novog crossovera doživljava se nepretenciozno, ali njegov jako  strmi vetrobran ističe izrazito dinamičan stav.
 
Kombinacija kompaktnih volumena, povišen položaj od tla, točkovi velikih dimenzija i štitnici pragova omogućuju lako savladavanje svakidašnjih automobilističkih zadataka.
 
Renault Captur je lako  prilagoditi svojim željama, a već u standardnoj opremi stiže u dvobojnoj izradi koja nudi privlačan kontrast između krova i stubova kao i ostatka karoserije.
 
 
Monovolumen iznutra
 
Usprkos maloj dužini (4,12 m), Renault Captur nudi mnogo unutarnjeg prostora, što je dodatno istaknuto  pomaknutim vetrobranom i raskošnim unutarašnjim dimenzijama.
 
Jedinstvena, slikovita kabina topla je i opuštajuća, a prvi je utisak pojačan mogućnošću izbora boja i motiva različitih presvlaka. 
Renault Captur također se diči opremom i prefinjenom udobnošću kakve očekujemo od monovolumena, na primer visokim vozačkim položajem, velikim prtljažnikom, modularnom unutrašnjošću i domišljatim rešenjima za spremanje sitnica.
 
Standardni Renault Captur  će biti opremljen poput vozila višeg segmenta, među ostalim ulaskom bez ključa, pomoći pri kretanju uzbrdo i zadnjim senzorima za parkiranje.
 
U opremi će također biti novi, ugrađeni Renaultov R-Link dodirni multimedijski tablet, baš kao i sistem sa šest zvučnika, Bluetooth® povezivošću, audio streamingom i Arkamys hi-fi zvukom.
 
 
Vozne karakteristike i uživanje kompaktne limuzine
 
Renault Captur temelji se na istoj platformi kao i novi Clio, priznato merilo B segmenta kad je reč o uživanju u vožnji. Zbog toga nudi najbolje dinamične karakteristike, od držanja na putu do reakcija motora i agilne vožnje.
 
Ugrađeni benzinski i dizelski motori su sa najnovijim Renaultovim tehnologijama pa nude najmanju potrošnju i emisije ugljen-dioksida u klasi, počevši od 96 g/km.
 
Renault Captur će se proizvoditi  u Renaultovoj španskoj fabrici u Valladolidu, a svetsku premijeru će imati na Ženevskom autosalonu u martu.
 
Još fotografija pogledajte u našoj Renault Captur galeriji.
 
Renault Nissan