RALLY - PREDSTAVLJEN TIM ’OMV RALLY TEAM - SERBIA’ !!!

RALLY - PREDSTAVLJEN TIM ’OMV RALLY TEAM - SERBIA’ !!!

RALLY - PREDSTAVLJEN TIM ’OMV RALLY TEAM - SERBIA’ !!!

Aktuelni reli sampioni nase zemlje, posada Vladan Petrovic i Srdjan Kondic, od sada brane boje austrijske naftne kompanije OMV ! Predstavljen novi tim ’OMV Rally Team - Serbia’, sto predstavlja veliki korak za domaci autosport u celini. Planovi su domace prvenstvo, a mozda i nesto vise ?!U utorak je odrzana prezentacija tima ’OMV Rally Team - Serbia’, na kojoj su prisustvovali mnogi imanentni novinari iz autosporta, kao i najvisi predstavnici kompanije OMV u nasoj zemlji. Automobil (Mitsubishi Lancer Evi VI - Baumschlager Tuning) je u celini brendiran u OMV bojama. Ovo je veliki dogadjaj i pravo osvezenje za domaci reli sport, koji sve vise dobija na popularnosti.


Vladan Petrovic je izneo pozitivne utiske posle potpisivanja ugovora sa kompanijom OMV: ’Srecan sam sto nas podrzava jedna tako mocna i, u svetu poznata, kompanija, kao sto je OMV. U timu vlada odlicna atmosfera, svi smo spremni za nove izazove.’

- Vlado, da li bi mogao nesto da nam kazes o planovima za reli sezonu 2006 ? ’

’Planovi su prvenstveno vezani za domaci reli sampionat. Ali, postoji mogucnost da napravimo i neki ’izlet’ u inostranstvo. Moram istaci da je ovo novi pocetak, videcemo kako ce se stvari odvijati u buducnosti.’ - zagonetan je dvadesetsestogodisnji Petrovic.

- Posto ce istoimena kompanija podrzati i organizaciju ’YU Rally-ja’, da li mozemo ocekivati nastup sa nekim ozbiljnijim automobilom ?

’Mi u sezoni 2006. nastupamo sa automobilom Mitsubishi Lancer evolucuije 6. Za sada, to ostaje nepromenjeno. Sto se tice YU relija, svi bi mi voleli kada bi se na njemu pojavili sa automobilom koji je konkurentan onima sto dolaze iz inostransva, kao sto je, recimo, Mitsubishi Lancer evolucije devet. Ali, videcemo...’ U svakom slucaju, pred nama je veoma uzbudljiva reli sezona, a posadi Vladan Petrovic i Srdjan Kondic zelimo puno srece u nastavku reli karijere ! Ostaje samo da se nadamo da ce OMV reli tim aktivirati jos neke vozace, i tako uciniti sampionat zanimljivijim, i ukljuciti se u borbu za titulu u konkurenciji klubova. Ovo je ulazak na mala vrata u Veliki i skupi reli svet. Srecno !


Goran Saric - KGauto
Foto: World Rallying Serbia - Nikolic Nenad