Prinova u domu Borkovića

Prinova u domu Borkovića

Prinova u domu Borkovića

Brzi japanac Dušana Borkovića - Duce, našeg najtrofejnijeg automobiliste i vicešampiona Evrope, dobio je – sestru!

 
Mitsubishi Lancer Evolution IX, koji se brižljivo priprema za FIA Hill Climb sezonu 2012, sada ima društvo, pošto je u Borkovićevu garažu pre nekoliko dana stigao isti takav automobil.
 
Svrha nabavke druge "Devetke" je pre svega vrhunska spremnost Dušanovog tima, koja je neophodna u Prvenstvu Evrope na brdskim stazama. U ovogodišnjem pohodu na šampionsko mesto, veoma je značajno iskustvo koje su Dušan i njegov Mitsubishi stekli u protekloj sezoni.
 
Sa druge strane, "mladja sestra" će pomoći Dušanu da se pripremi za buduća učešća na najvećim svetskim reli trkama, što je i plan za godine pred nama. Ovaj automobil je već u fazi priprema za nekoliko lokalnih i regionalnih relija koje Dušan planira da vozi ove sezone.
 
Nisotek trkački tim (Nisotec Racing Team) užurbano vrši ove pripreme, ali i obavlja razgovore sa eventualnim dodatnim sponzorima, s obzirom da takmičenje u kojem Dusan učestvuje, nosi sa sobom veoma visoke troškove, a pomenutom prinovom su porasli i izdaci tima.
 
Pul sponzora još uvek nije potpuno zatvoren i neophodna su dodatna sredstva, ali je važno da Dušan već ima podršku velikih. Uz njega su: Naftna Industrija Srbije sa brendom motornih ulja Nisotec, Ministarstvo omladine i sporta, kompanija Inoto, grad Pančevo i servis MS iz Pančeva.
 
Po obavljenoj popravci, prilagođavanjima i sponzorskom brendiranju ova dva automobila, svi zainteresovani će imati priliku da ih vide i prisustvuju zvaničnoj prezentaciji sezone 2012.
 
Dušan Borković i Nisotec Racing Team