Premijerno, Infiniti "Q30" u Frankfurtu

Premijerno, Infiniti "Q30" u Frankfurtu

Premijerno, Infiniti "Q30" u Frankfurtu

Za sve pripadnike medija sajam automobila u Frankfurtu otvara se već sutra, dok će "obični smrtnici" morati da sačekaju sredu. Ipak, neki od modela koji će se premijerno predstaviti publici već su poznati.

Sajam automobila u Frankfurtu okuplja sve bitne proizvođače automobila iz celog sveta. Od komercijalni vozila, preko transportnih, onih namenjenim porodicama, preko sportskihi pa sve do luksuznih modela, svi će oni naći svoje mesto pod kupolama hala u Frankfurtu.

Jedan od proizvođača upravo iz luksuznog segmenta koji će biti prisutan u Nemačkoj biće i "Infiniti". Japanci će premijerno predstaviti svoj model "Q30" koji je "prvi aktiv kompaktni model" kako ovaj proizvođač navodi.
"Skulpturalni spoljašnji dizajn modela Q30 kao i asimetrično dizajnirana kabina su tipična rešenja za marku Infiniti. Sa novim  "Q30" ulazimo u novi segment i proširujemo ponudu ka našoj klijenteli. Ovaj model predstavlja vitalan deo naše strategije da budemo globalni premijum proizvođač najvišeg ranga," rekao je predsednik kompanije "Infiniti", Roland Kruger.