Preko okeana za 10 dana

Preko okeana za 10 dana

Preko okeana za 10 dana

Od prvog osvajanja Atlantskog okeana čovek konstantno radi na tome da za što manje vreme preplovi sa jedne na drugu obalu. Čini se da je ova jahta uspela da stigne "preko" bare za malo više od nedelju dana.

Najnoviji fransucki projekat nosi naziv "Couach 5000 Fly" a u pitanju je superjahta koja svojim dizajnom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Trup jahte sadrži supstancu kevlar (polimer iz grupe aromatičnih polimida) a unutar njega se nalazi 500 kvadrata čistog luksuza koji je namenjen uživanju putnika.
auto oglasi, polovni automobiliOno po čemu se ova ploveća lađa izdvaja od ostatka sličnih jahti jeste raspon od 3 200 nautičkih milja, odnosno 6 000 kilometara, što znači da za svega deset dana možete savladati Atlantski okean.
auto oglasi, polovni automobiliZasluge idu novim agregatima (MTU), koji raspolažu sa dva puta po 5 280 konja snage, ukupno 10 560, što je dovoljno za maksimalnu brzinu od 30 čvorova (55km/h). Brzina krstarenja iznosi 24 čvora, odnosno 45km/h.
auto oglasi, polovni automobiliUdobno se mogu smestiti 12 osoba jer jahta raspolaže sa 6 luksuzno opremljenih kabina od kojih su dve twin i dve duple kabine, jedna je VIP a jedna je zapravo master apartman. Posada broji do 10 članova.
auto oglasi, polovni automobiliNa palubi se nalazi đakuzi koji je osmišljen kao mesto gde će se gosti okupljati i organizovati zabave i žurke. Za one koji hitno moraju na kopno paluba se može transformisati u heliodrom.auto oglasi, polovni automobili

Ako su pored jahti vaša strast i motori interesovaće vas da saznate da kada su u pitanju polovni motori Srbija ima veliki broj modela među oglasima.