Porsche raskinuo saradnju sa Šarapovom

Porsche raskinuo saradnju sa Šarapovom

Porsche raskinuo saradnju sa Šarapovom

Kada je doping-test pokazao da je petostruka Grand Slam šampionka pozitivna sponzori su se odmah disancirali od nje. Među prvima koji je to uradio bio je i nemački Porsche.

Marija Šarapova je do pre svega nekoliko nedelja bila teniserka koja najviše zarađuje, kada se u obzir pored premija sa turnira uzme i novac koji dobija od brojnih sponzora. Naravno da plava Ruskinja nije najbolja teniserka sveta, tu titulu suvereno drži Serena Vilijams, ali Amerikanka ne dobija sponzorske ugovore kao Šarapova, oni otvorenog uma sigurno shvataju zašto je to tako. Međutim, sada se sve menja i visoka lepotica više nije omiljeno lice velikih svetskih kompanija.
polovni automobili, auto oglasi, porscheNajbolja Ruska teniserka bila je pozitivna na doping testu. To automatski znači suspenciju od strane teniske federacije pa mnogi spekulišu da bi dvadesetosmogodišnja Šarapova mogla da završi karijeru. Međutim ona te navode negira, ali je sigurno da je njena karijera velikog sponzorskog magneta završena.
polovni automobili, auto oglasi, porscheMeđu prvim kompanijama koje su rešile da se distanciraju od "Maše" je nemački Porsche, čiji je dugogodišnji ambasador. Na isti potez odlučio se i proizvođač satova "Tag Heuer" i sportski magnat "Nike". Tako da više nećemo gledati Šarapovu na premijerama Porsche modela.

Ukoliko ste u potrazi za novim automobilom polovni Punto možete naći na našem sajtu gde se nalaze auto oglasi a Italija je veoma zastupljena sa svojim vozilima.