Novi Porsche "Cayenne", prve fotografije

Novi Porsche "Cayenne", prve fotografije

Novi Porsche "Cayenne", prve fotografije

Očekuje se da Porsche u naredne dve godine lansira model "Cayenne" naredne generacije koji bi trebalo da se prodaje kao verzija za 2018. godinu. Evo prvih fotografija SUV koja je trenutno u fazi testiranja.

Iako je tek u prvoj fazi testiranja Porsche "Cayenne" naredne generacije imao je šta da pokaže fotografima-špijunima. Automobil će biti baziran na novoj platformi, koja je "pozajmljena" od Audi "Q7" i Bentley "Bentayga" modela.
polovni automobili beograd, auto oglasi, porscheOčekuje se da nemački SUV nove generacije bude lakši u odnosu na aktuelnu verziju. To znači bolje upravljanje i smanjenu potrošnju. Za sada nije poznato ali spekuliše se da bi "Cayenne" mogao da smrša oko 200 kilometara.
polovni automobili beograd, auto oglasi, porscheOno što se odmah vidi jeste razlika u liniji krova, zadnji prozor dobio je spojler, lukovi su nešto veći, naravno prednji i zadnji branik će biti značajno izmenjeni a o napretku u tehnologiji je nezahvalno govoriti jer su dve godine na ovom polju prava večnost.polovni automobili beograd, auto oglasi, porsche

Polovni automobili Beograd nude najveću ponudu polovnjaka koju možete pogledati na našem sajtu.