Popust do 20 odsto na Volvo automobile

Popust do 20 odsto na Volvo automobile

Popust do 20 odsto na Volvo automobile

"Grand Motors", ovlašćeni uvoznik i serviser Volvo automobila u Srbiji, je u saradnji sa švedskom kompanijom pripremio specijalne popuste na kupovinu ovih vozila tokom juna.

Junski popust, koji se kreće do 20 procenata, na ograničenu količinu Volvo vozila sa lagera donose vam mogućnost kupovine određenih modela koji su opremljeni specijalnim "Midsummer" paketima opreme po veoma povoljnim uslovima. Iz ponude se posebno izdvajaju ova tri modela.

Volvo "XC60" je kompaktni SUV koji ima D4 dizel agregat zapremine 2.4 litara i 180 konjskih snaga, poseduje pogon na svim točkovima i automatski menjač - njegova cena uz popust iznosi 39 900 evra.

Volvo "S60" je limuzina sa D3 dizel agregatom zapremine 2.0 litara i 136 konjskih snaga, automatskim menjačem, i cenom od 29 900 evra, sa uračunatim junskim popustom.

Volvo "V40" dolazi sa D2 dizel agregatom radne zapremine 1.6 litara i 115 kona snage. On je opremljen šestostepenim manualnim menjačem a uz junski popust njegova cena je 22 900 evra.
Ovaj popust traje do kraja juna a deo je obeležavanja Švedskog nacionalnog dana i jednog od veoma važnih praznika "Midsummer" festivala. Dodatne informacija sve zainteresovane čekaju u prodajnom salonu na Novom Beogradu.