Policija traga za vozačem Mercedesa koji je udario policajca

Policija traga za vozačem Mercedesa koji je udario policajca

Policija traga za vozačem Mercedesa koji je udario policajca

Policija od sinoć traga za vozačem Mercedesa koji je u Kragujevcu namerno udario policajca koji je želeo da ga zaustavi.

Sinoć oko 21:45 u Kragujevcu, Ulica 27. marta, dogodila se neverovatna situacija kada je policajac V.P. star četrdesetdve godine pokušao da zaustavi vozilo marke Mercedes. Vozač je prvo usporio a zatim je naglo dodao gas i udario policajca.

Policajac je udaren u predelu potkolenice, zatim je pao na haubu i tek nakon desetak metera pao je sa automobila na trotoar. Mercedes je tada otišao sa mesta nezgode ulicom Kneza Mihaila.
Policija traga za automobilom i vozačem. U pitanje je Mercedes novije proizvodnje, stranih registarskih tablica koje počinju slovom "S" a prva dve brojne oznake su cifre 1 i 1. Automobil je tamne boje i ima po dva auspuha sa obe strane. Policija moli sve građane koji imaju bilo kakve informacije u vezi ovog automobila da to prijave policiji na broj telefona 034/192.
Policajac je zbrinut u Kliničkom centru Kragujevac a na svu sreću prošao je samo sa lakšim povredama. Inače čitav incident snimljen je bezbednosnim kamerama sa obližnjih objekata.