Peugeot "Traveller i-Lab" koncept, vizija udobnosti

Peugeot "Traveller i-Lab" koncept, vizija udobnosti

Peugeot "Traveller i-Lab" koncept, vizija udobnosti

Francuski proizvođač ima viziju kako će u budućnosti izgledati poslovno putovanje i ako su u pravu biće to uživanje za sve koji idu u poslovnu posetu kolegama iz drugih zemalja.

Peugeot je razvio novi konceptni kombi koji je baziran na modelu "Traveller" a nosi oznaku "i-Lab". Ideja je da poslovni ljudi koji moraju ići na duga putovanja imaju potpunu udobnost i mogućnost da se posvete svojim obavezama dok su u pokretu.
Ono što je najupečatljivije jeste veliki tablet veličine 32 inča koji je napravio "Samsung" a koji je pozicioniran u delu kombija namenjenom putnicima i to tako da mu se može pristupiti sa bilo kog sedišta u zadnjem delu. Interesanto je i to da se ovaj tablet može "razdvojiti" u četiri zasebna manja ekrana kao bi svaki od putnika mogao da dobije po jedan za sebe.
Naravno da je "i-Lab" opremljen Wi-Fi mrežom, Bluetooth konekcijom, velikim brojem utičnica za punjenje telefona/tableta kao i visokokvalitetnim utičnicama. Izgled unutrašnjosti krasi crna boja i drveni detalji a između sedišta se nalaze komande klime, naravno svaka zasebna za određeno sedište.
Što se prostora za vozača tiče on je u potpunosti izolovan od putnika u zadnjem delu. Kako bi mu posao bio olakšan tu je satelitska navigacija sa velikim displejem, sistem koji očitava znakove na putu ali i sistem koji prate vozača i vodi računa da njegova pažnja i koncentracije nikad ne popuste.