Predstavljamo, nova Opel "Astra"

Predstavljamo, nova Opel "Astra"

Predstavljamo, nova Opel "Astra"

Opel ne mora da brine za svoju budućnost dok god njegov glavni model "Astra" nastavlja da niže uspehe. Nadamo se da će tako biti i sa poslednjom u nizu koja dolazi sa oznakom "K" i priličnim izmenama.

Opel "Astra" nastavlja uspešnu priču ovog modela i trenutno je u svojoj petoj generaciji koja se pojavila pod oznakom "K". Suprotno od aktuelnog trenda da svaki sledeći primerak bude veći od prethodne generacije nova "Astra" je nešto manja ali zato nudi više prostora unutar kabine. Međuosovinski razmak je smanjen za 2 centimetra ali zato putnici imaju 35mm više mesta za noge. Takođe je i za 200 kilograma lakša od modela "J" obzirom da su lagani materijali više zastupljeni kod nove generacije.
polovni automobili, auto pijaca, opelIzbor agregata je zaista veliki, kako Ecotec benzinaca tako i CDTi dizelaša. Najslabiji je jednolitarski benzinac koji daje 103 konja snage dok najsnažniji zapremine 1.4 litara raspolaže sa 148 konja snage. Od dizelaša za sada je tu samo agregat zapremine 1.6 litara koji daje od 93 do 135 konja snage. Naravno u ponudi su kako manualni tako i automatski menjači.
polovni automobili, auto pijaca, opelOd bezbednosnih sistema i sistema koji pomažu vozaču tu su "Open eye" prednja kamera, sistem automatskog kočenja, pokazatelj rastojanja u odnosu na vozilo ispred vas, sistem upozorenja na stvari koji su isped vas na putu, sistem koji čita saobraćajne znake a o sistemima kao što su parking senzori i gomila vazdušnih jastuka više se i ne priča, za razliku od polovnih automobila koje kupuju naši sugrađani, novi automobil ih imaju kao standardnu opremu.

Realnost je pak da su za domaće kupce polovni automobili, auto pijaca i auto oglasi mesto gde kupuju svoje automobile.