Odvezete auto kod majstora a on ga dobro provoza

Odvezete auto kod majstora a on ga dobro provoza

Odvezete auto kod majstora a on ga dobro provoza

Pored dobrog frizera najteže je nači dobrog auto-mehaničara. Pre svega bitno je da imate poverenja u njega inače vam se može dogoditi isto što i ovom vlasniku Mercedesa.

Kada tražite majstora za svoj auto vrlo je važno da je pre svega dobar u svom poslu, da ne želi da vas prevari, da radi pažljivo i odgovorno, da poštuje rok koji je obećao a da ne naplaćuje previše. Ovo traži vlasnik automobila koji vredi par hiljada evra. Šta tek reći za očekivanja nekog ko je za svoj automobil platio preko 50 000 evra? Pomislio bi čovek da je takav automobil jedino siguran u rukama ovlašćenog auto-servisa.

Da se i kod ovlašćenog servisera možete neprijatno iznenaditi (ne)kvalitetom usluge pokazuje primer vlasnika Mercedesa "E300" koji je za svoj automobil platio nešto preko 50 000 evra. Kako je još uvek bio u garantnom roku otišao je do ovlašćenog servisera kako bi popravio senzor na točku. Međutim kada su mu vratili automobil primetio je da pređena kilometraža nije mala. Kako je imao kameru u automobilu rešio je da pregleda snimak. Tada je video kako su se mehaničari vozili u njegovom Mercedesu i to veoma bahato i neodgovorno.

Kada je otišao u servis da se žali nisu želeli da mu ponude nikakvu nadoknadu, čak ni izvinjenje. On je svoju priču preneo medijima i od tada sporni serviser odbija da mu pruži bilo kakvu uslugu. Podsetimo radi se o ovlašćenom serviseru Mercedes vozila. Možemo samo da pretpostavimo kakva je situacija kod "običnih" mehaničara. Zato zapišite kilometražu kada automobil ostavljate majstoru na nekoliko dana.