Nova Škoda sa ogromnim gepekom

Nova Škoda sa ogromnim gepekom

Nova Škoda sa ogromnim gepekom

Za sve vas koji automobil koristite za prevoz robe stiže novi češki model koji se može pohvaliti zapreminom prtljažnika koji se retko nalazi na automobilu ovakvih karakteristika.

Škoda je zvanično predstavila svoj "Fabia Combi" nove generacije. Ovaj automobil ima dosta toga zajedničkog sa modelom treće generacije Fabia u hečbek varijanti. Tu se pre svega misli na stil, enterijer i ponudu agregata.
Ono po čemu će ovaj model biti drugačiji od hečbeka jeste velika zapremine prtljažnika, koja iznosi čak 530 litara i to sa sedištima na svojim mestima. To je 25 litara više u odnosu na prethodnu verziju. Zanimljivo je da, sa spuštenim sedištima, druge generacija "Combi" modela ima prtljažnik zapremine 1 395 litara, što je 90 litara manje u odnosu na prethodnu generaciju.
Unutar kabine sada ima nešto više mesta za glavu vozača i suvozača, tu je čak 7 držača za čaše, parking senzori se nalaze i napred i pozadi, a čitav automobil je sada 55 kilograma lakši u odnosu na prethodnu verziju.
Kada je ponuda agregata u pitanju, u ponudi će biti četiri benzinca snage od 75 do 108 konja i tri dizel motora snege od 75 do 104 konjske snage. U ponudi će biti manualni i automatski menjač. Škoda tvrdi i da je potrošnja smanjena za 17 procenata i sada iznosi 3.1 litar na 100 kilometara.