Nissan Juke, tehnika pre svega

Nissan Juke, tehnika pre svega

Nissan Juke, tehnika pre svega

Automobil koji svojim stajlingom ne privlači previše pažnje, a u isto vreme se ne može pohvaliti kao lider u kategoriji po pitanju performansi, ali je dobra opremljenost savremenom tehnikom ono što ga preporučujemo mlađim generacijama.

Teško je odrediti ciljnu grupu koju je Nissan imao u planu kada je napravio svoj model "Juke" za 2015. Čini se da oni "gađaju" na mlađe kupce koji žele kompaktan automobil koji će biti krosover dva modela, a da u isto vreme može biti i brz na putu, uz obavezan moderan dizajn.

Ovo se čini kao prilično neobična kombinacija ali da li je to dovoljno da se privuče željeni broj kupaca? Ljudi iz "CNET"-a smatraju da kao celina ovaj automobil dobija sjajnu ocenu. Oni su se shodno svojoj profesiji fokusirali na tehnologiju koja ja dostupna putnicima unutar kabine.

Iz našeg ugla možemo samo da primetimo da Nissan Juke dolazi u "RS" varijanti sa dosta jakih 215 konjskih snaga, ali da ovaj automobil nudi šestostepeni manualni menjač samo sa vučom na prednjim točkovima, dok nemati izbora osim CVT menjača ako želite da Juke vuče svim točkovima.