Najbolje prvoaprilske šale

Najbolje prvoaprilske šale

Najbolje prvoaprilske šale

Skoro po tradiciji proizvođači automobila na prvi april puste neverovatne vesti o svojim modelima. Evo nekih od najinteresantnijih iz ove godine.

MINI - hečbek za hipstereZa ovu godinu rešili su da se našale sa hipsterima kojima je kod automobila bitan samo izled jer se u ostalo baš i ne razumeju. Ovo je trebalo da bude hečbek koji je namenjeni onima koji izgledaju "moderno a starinsko"*.

Opel - Adam na navijanje

Nemci su kupcima obećali automobil koji ne troši ni trunku benzina već jednostavno radi na navijanje.

Honda - tablice sa smajlijimaZa sve one koji ne mogu otkucati nijednu poruku bez barem jednog smajli znaka Honda je ponudila registracione tablice koje umesto slova i brojeva imaju malene znake osećanja.

Škoda - kišobran za psaPoznato je da je model "Superb" u svojoj Executive varijanti ima i mesto za odlaganje kišobrana. Zašto sada ne bi dobila i mesto za odlaganje kišobrana vašeg ljubimca.

Citroen - pokretni krov na EmiratimaOva vest prevarila je mnoge navijača Arsenala koji su se ponadali da će njihov stadion Emirati zaista dobiti pokretni krov.

Toyota - Aygo zadnja kamera sa InstagramomJapanci su se našalili sa zadnjom kamerom na svom modelu Aygo koja je navodno opremljena Instagram aplikacijom.

Porsche - parfemKompanija iz Štutgarta najvila je puštanje u prodaju sopstvenog parfema koji bi došao u pakovanju u obliku šrafa.

Jeep - prednje rešetka za roštiljIako mnoge zaista tako i izgledaju prednja rešetka na Jeep modelu "Wrangler" promovisana je kao rešetka koja se podjednako dobro može koristiti i za roštiljanje.

Abarth - pokretni sladoledItalijani su rešili da spremni dočekaju topli talas pa je njihov novi model dobio sladoled motiv.


*Bokal oseća stvarnost - Hipsterka