Na prodaju Mercedes "Maybach" Čarlija Šina

Na prodaju Mercedes "Maybach" Čarlija Šina

Na prodaju Mercedes "Maybach" Čarlija Šina

Sin čuvenog glumca postao je omiljen kod režisera TV serija najviše zbog toga što gledaoci žele skandale i tračeve. Pošto je zapao u finansijske neprilike morao je da se odrekne jednog od svojih skupocenih automobila.

Maybach "62S" koji je nekada bio u vlasništvu Čarlija Šina, sina legendarnog glumca Martina Šina, trenutno se našao među oglasima polovnih automobila, domaćin mu je auto plac u Kaliforniji. Na zahtev Šina mlađen "Armormax" je ugradio "Level 5" sistem zaštite pa je ova limuzina između ostalog i otporna na metke.
polovni automobili, auto oglasi, mercedesPopularni glumac je bio vlasnik ovog Maybach-a sedam godina a za to vreme prešao je manje od 50 000 kilometara. Kada ga je pazario 2009. morao je da se "otvori" za 400 000 dolara. Sigurno je morao da doda blizu 100 000 dolara za zadebljane prozore i šasiju koji mogu da izdrže paljbu visokog kalibra.
polovni automobili, auto oglasi, mercedesModel "62S" pokreće V12 agregat zapremine 5.5 litara koji daje 570 konjskih snaga. Uprkos svojoj pozamašnoj težini ubrzanje od 0 do 100 na sat iznosi svega 4.5 sekundi. Unutar kabine, u zadnjem delu, nalaze se sedišta koja se spuštaju poput onih u prvoj klasi aviona, tu su TV ekrani, bežične slušalice i 21 zvučnik.
polovni automobili, auto oglasi, mercedesMercedes je prestao sa proizvodnjom ove luksuzne limuzine vrlo brzo zbog loše prodaje. Procena je da su na svakom prodatom primerku zabeležili gubitak od oko 300 000 dolara. Prodavac za ovaj polovni automobil traži više od 300 000 dolara ali kako za sada nema kupac sigurno će mu pasti cena kao i nestašnom Čarliju.polovni automobili, auto oglasi, mercedes