Mikica Vesnić spreman za Zalužane

Mikica Vesnić spreman za Zalužane

Mikica Vesnić spreman za Zalužane

Treća trka regionalnog FIA KUP-a Bezbednost na putevima vozi se ovog vikenda na stazi Zalužani kraj Banja Luke.Milovan Mikica Vesnić spreman je da još jednom pobedom dođe na korak do odbrane titule Šampiona na kružnim stazama i Srbiji, kao reprezentaciji, donese nove značajne bodove u konkurenciji država učesnica.

Opel Vectra STW je već spremna i uskoro kreće put Bosne i Hercegovine.

„Pauzu u sezoni pokušali smo da prekratimo izletima na brdske staze. Taru nismo vozili zbog tragičnog događaja dok je spektakl u Sloveniji na trci Šampionata Evrope pokvarila kiša. Planirali smo i nastup u Kotoru ali ispostavilo se da je bolje što nismo krenuli put Crne Gore. Sada sa nestrpljenjem očekujem nastup u Banja Luci jer sam se uželeo vožnje i trkanja. Na žalost, i dalje postoje indicije da velika većina vozača moje klase iz regiona neće voziti trku u Banja Luci. Nadam se da grešim u ovoj konstataciji. Na nama je da pored svega sezonu privedemo kraju, odradimo i ispunimo zacrtano. Kao i uvek ja u trku ulazim kao da nas je na gridu bar petnaest. Mi smo spremni uvek da se takmičimo ali na druge, na žalost, ne možemo uticati", izjavio je Vesnić.

Ovih dana veliku pažnju izazvala je objava na internetu da je šampionska Opel Vectra STW na prodaju.

"Krajnje je vreme da krenemo dalje, malo dalje od regiona. Planova i želja je dosta ali šta je realno ostvarljivo najviše zavisi od finansija, tačnije sponzora, pa i od eventualne prodaje automobila. Želja mi je da se ponovo takmičim u Evropi ali za sada ne mogu da kažem ništa konkretno ni o disciplini ni o automobilu. Nadam se da ću uskoro imati lepe vesti i više detalja koji verujem da interesuju sve ljubitelje automobilizma u Srbiji", misteriozan je Vesnić koji je spreman za nove izazove na svetskoj automobilističkoj sceni.

ASK Vesnić Auto