Mejveder kupio stotinu luksuznih automobila

Mejveder kupio stotinu luksuznih automobila

Mejveder kupio stotinu luksuznih automobila

Jedan od najboljih boksera svoje generacije poznat je po svom nadimku "Novac". Evo na šta neporaženih borac troši najveći deo svog, borbom zarađenog, novca.

Flojd Mejveder će u maju ukrstiti rukavice u ringu. Njegov protivnik je Mani Pakjao u borbi koju smo svi želeli da vidimo pre pet godina, kada su oba boksera bila na vrhuncu karijera. Ipak, interesovanje i za ovu borbu je veliko pa će Flojd tako inkasirati dodatnih 100 miliona dolara.

Tridesetosmogodišnji bokser ne krije da je tokom karijere zaradio ogroman novac, šta više, on se trudi da u svakoj prilici koja mu se ukaže svima jasno stavi do znanja da je on "novac". Njegova najveća strast, pored nakita i modnih dodataka, jesu automobili.

Flojdova kolekcija broji čak 100 automobila, među kojima naravno nema standardnih ili serijskih modela. U njegovoj garaži nalaze se modeli kao što je Ferrari "Enzo", nekoliko Rolls-Royce primeraka, Bugatti "Veyron" i to više komada...

Američki bokser ne voli mnogo da luta, svoje poverenje dao je jednom prodavcu automobila sa kojim sarađuje već nekoliko godina. Evo njihove priče o tome koje je sve modele svetski šampion u nekoliko kategorija kupovao.