Mejveder junior ide tatinim stopama

Mejveder junior ide tatinim stopama

Mejveder junior ide tatinim stopama

Američki bokser poseduje zavidnu kolekciju automobila a svoju strast prema četvorotočkašima želi da prenese i na sina koji je nedavno napunio šesnaest godina i za rođendan od oca dobio sjajnu limuzinu.

Flojd Mejveder, američki bokser koji je povukao iz sporta bez ijednog poraza u karijeri, poznat je pod nadimkom "Novac". To je zato što ga ima na milione ali i zato što ga troši bez previše razmišljanja. Najviše para mu sigurno ode na sjajnu kolekciju egzotičnih automobila.

U njegovoj garaži se trenutno nalaze Koenigsegg "CCXR Trevita", Ferrari "Enzo", Lamborghini "Aventador", McLaren "650S", Ferrari "458 Italia", Ferrari "599 GTB", Porsche "911 Turbo Cabriolet", nekoliko Bugatti "Veyron" i Rolls-Royces kao i Bentley modela, i mnogi drugi automobili.

Flojdov sin, Koraun, napunio je šesnaest godina i od oca je na poklon dobio sjanu nemačku limuzinu. U pitanju je Mercedes "C450 AMG". Mejveder senior je na ovaj automobil potrošio oko 50 000 dolara ali to je prava sitnica za čoveka koji je po borbi zarađivao i do 30 miliona dolara.