McLaren predstavio novi F1 bolid

McLaren predstavio novi F1 bolid

McLaren predstavio novi F1 bolid

Ekipa koja je najviše razočarala u prošloj sezoni Formule 1 u novu godinu takmičenja ulazi sa nadom da će dvojici vrhunskih pilota obezbediti bolid dovoljno dobar da se upuste u borbu za titulu.

Fernando Alonso i Dženson Baton iza sebe imaju sezonu punu frustracija, odustajanja i plasmana ispod desetog mesta. Naravno, krivica nije njihova. Bolid koji su im obezbedili McLaren i Honda nije bio konkurentan. Zato se od novog automobila očekuje puno.
polovni automobili, auto oglasi, mercedes
Predstavio je McLaren bolid za 2016. sa oznakom "MP4-31". Britanski tim je svoj ovosezonski bolid opisao kao "inovativni". Videćemo koliko je izmena načinjeno ali zna se da Honda agregati ostaju. Japanci su se neslavno vratili u F1 nakon što su 2008. napustili ovo takmičenje.
polovni automobili, auto oglasi, mercedes
Najbolji rezultat za tim koji u svojim redovima ima dva bivša svetska šampiona prošle sezone bilo je četvrto mesto u Mađarskoj, na Hungaroringu. Ove sezone očekuje se i prva pobeda ali i to je zasigurno malo za ambicije vozača koji su došli u ovaj tim u nadi da će imati šansu za titulu.

Za one čija je su svera delovanja polovni automobili Francuska može biti interesantna sa svojom ponudom.