Maserati predstavio svoj SUV

Maserati predstavio svoj SUV

Maserati predstavio svoj SUV

Topli mediteranski vetar podario je inspiraciju italijanskim inžinjerima da konstruišu SUV koji je namenjen onima za koje je luksuz uvek na prvom mestu.

"Levante", topli mediteranski vetar koji se za tili čas može ubrzati od laganog povetarca do pravog orkana, naziv je novog SUV modela koji nam je prestavio Maserati. Italijani su poznati po luksuzu a kako je SUV tržište trenutno ogromno sigurno ima i onih koji više od snage i moći žele da se u svom džipu osećaju kao na jahti.
polovni automobili, auto oglasi, maseratiIzgled karoserije ne liči na tipičnog predstavnik svoje klase. "Levante" je dugačak ali ne preterano širok, ima veliku haubu i nagnuto vetrobransko staklo. Prednja rešetka je pomerena tik uz haubu, farovi su znatno uži u odnosu na recimo Porsche "Cayenne". Sa zadnje strane izduvne cevi i LED farovi se ne ističu preterano.
polovni automobili, auto oglasi, maseratiŠto se agregata tiče još uvek nema zvaničnih potvrta ali se spekuliše o V6 benzincu zapremine 3.0 litara koji će u svojoj slabijoj varijanti davati 350 konja snage dok će snažnija varijanta imati 450 konja. Dizel agregati imaće dve verzije, snage 250 i 340 konja. Ubrzanje od 0 do 100 na sat trebalo bi da iznosi između 5.2 sekunde kod najjače odnosno 6.9 kod "najslabije" varijante.polovni automobili, auto oglasi, maserati

U slučaju da stavljate svoj auto na prodaju na našem sajtu možete postaviti besplatni oglas.