Kragujevcu i Čačku nastavljena akcija Dušana Borkovića i NIS Petrol Racing Team-a

Kragujevcu i Čačku nastavljena akcija Dušana Borkovića i NIS Petrol Racing Team-a

Kragujevcu i Čačku nastavljena akcija Dušana Borkovića i NIS Petrol Racing Team-a

U Kragujevcu i Čačku tokom vikenda koji je iza nas nastavljena jedinstvena akcija „Idemo sa Dušanom u Brno“, gde je veliki broj prisutnh Kragujevčana i Čačana je podržalo evropskog šampiona.

U Kragujevcu i Čačku tokom vikenda koji je iza nas nastavljena jedinstvena akcija Idemo sa "Dušanom u Brno“, gde je veliki broj prisutnh Kragujevčana i Čačana je podržalo evropskog šampiona.
 
Oni najhrabriji su se takmičili na specijalnom simulatoru vožnje, kakav za trening često koriste profesionalni vozači. Takmičari su na simulatoru vozili WTCC Race 07 (staza Brno), simulaciju staze na kojoj će se naš automobilski as Dušan Borković takmičiti poslednjeg takmičarskog vikenda u ETCC sezoni. 
 
Na takmičenju u Kragujevcu najuspešniji je bio Filip Pisarić, koji za sada drži rekord među takmičarima iz svih gradova. U Čačku je najbrži bio Ranko Bačević. 
 
Takmičarski karavan “Idemo sa Dušanom u Brno” će narednog vikenda biti održan i u Beogradu i Pančevu.
 
Takmičar koji postigne najbolje vreme u vožnji na simulatoru putovaće sa našim najuspešnijim automobilistom u Brno (Češka), gde će Dušan Borković 6. oktobra voziti poslednje dve trke u ETCC sezoni. Pobednik će prisustvovati trkama evropskog automobilskog takmičenja najvišeg ranga pod patronatom FIA (Međunarodne automobilske federacije) sa ekskluzivnim pristupom pitstopu NIS PETROL RACING TEAM-a. 
 
Dušan Borković će na poslednje dve trke u sezoni dati sve od sebe da ponovi uspehe sa prethodnih nastupa čime bi zadržao sjajno treće mesto u generalnom plasmanu u debitantskoj sezoni u evropskom takmičenju najvišeg ranga.
 
NIS Petrol Racing Team