Komnenović o osvojenoj tituli

Komnenović o osvojenoj tituli

Komnenović o osvojenoj tituli

Pavle Paja Komnenović član EKO rejisng tima uoči finalnog vikenda šampionata Srbije na kružnim stazama, nalazio se na petom mestu u plasmanu klase super sport, nekada poznatijoj kao hobi.

 
 
Dvostruka priredba na avio pisti u Batajnici, bila je finalna šansa za Komnenovića da ako ostvari dvostruku pobedu plus bod za prvo mesto sa zvaničnog treninga, da se dokopa šampionske titule.
 
Na kraju Komnenović je više nego uspešno iskoristio priliku i bravuroznom vožnjom u savršeno pripremljenom BMW, vozio kako je rekao za publiku i titulu.
 
"Mislim da sam na pravi način doprineo da domaća publika u dva dana na avio pisti u Batajnici, uživa u pravom spektaklu auto sporta na kružnim stazama. EKO rejisng tim zahvaljujući Andreju Kulundžiću i Miki Ðelmašu, još jednom je pokazao da uz malo truda dobre volje i napora svih učesnika možemo organizovati dobre auto trke, kojih niko ne mora da se stidi", uvodne su reči Komnenovića.
 
Uz dosta truda i povoljnog raspleta tokom prvog dana, Komnenović je sa osmehom i dvostrukim peharom za osvojena prva mesta, otišao kući, da sačeka zvanično proglašenje šampionata na kraju sezone.
 
"Jedno je sigurno, sasvim zasluženo sam osvojio šampionsku titulu u klasi super sport, jer nisam štedeo ni sebe i auto. Vozio sam pre svega za publiku, ali i za titulu. Kada je u Atanacković u subotu odustao, ostao mi je Vladimir Panić, koga je trebalo ne samo da pobedim na nedeljnoj trci, već i da ga više puta obiđem u trci, kako ne bi završio u plasmanu, odnosno ostao bez bodova, jer u suprotnom, Panić bi bio šampion", razrešio je nedoumice Komnenović, svima koji nisu shvatili zašto je baš on šampion.
 
Čak četiri takmičara iz klase imali su pristojnu u bodovnu prednost i mnogo veće šanse za uspešan završetak sezone. Nebojša Boban Atanacković bio je najbliži tituli zahvaljujući bodovnom saldu posle četiri trke, ali na njegovu žalost, popularni Šipa morao je da takmičarski vikend završi još u subotu u prvom krugu pre trke. Vladimir Panić ima za čime da žali, jer mu je bio neophodan samo još jedan krug, odnosno da ga Paja ne iberunduje(obiđe za krug), više od dva puta
 
Izvor: Plumrace