Škoda konceptom najavljuje svoj prvi SUV

Škoda konceptom najavljuje svoj prvi SUV

Škoda konceptom najavljuje svoj prvi SUV

Češki proizvođač je više nego spreman za Ženevu a to pokazuju i slike konceptnog modela koji će predstaviti pubilic i svetu a koji najavljuje njihov novi model, po svoj prilici iz SUV kategorije.

Na zvaničnom sajtu Škode pojavile su se prve fotografije konceptnog modela te kompanije koji će biti predstavljen svim posetiocima salona automobila u Ženevi. U pitanju je koncept koji nosi oznaku "VisionS" a koji je jasan nagoveštaj iz koje kategorije će doći novi Škoda model.
polovni automobili, auto oglasi, škodaNaravno da se radi o možda i najpopularnijem i najtraženijem automobilskom segmentu na tržištu a u pitanju je SUV segment. Obzirom na dimenzije automobila koji je veći od Audi "Q5" modela sasvim je moguće da će Česi u njega ugraditi tri reda sedišta.
polovni automobili, auto oglasi, škodaKako su nam dali samo fotografije spoljašnjosti automobila o enterijeru ćemo moći samo da nagađamo. Ali sigurno je da produkcijski model neće imati alu-felne koje primerak na slici ima, svakako će vrata imati brave dok će linije, odnosno ivice automobila morati biti nešto oštrije. Svako ko razmišlja da kupi auto mogao bi da pričeka par godina na ovaj model, neće se pokajati.