King of Europe DRIFT 2009. i 22. Tuning Styling Show

King of Europe DRIFT 2009. i 22. Tuning Styling Show

King of Europe DRIFT 2009. i 22. Tuning Styling Show

Ove godine je Srbija sa gradom Kragujevcem kao organizatorom i ATC klubom sa časopisom Tuning Styling kao suorganizatorom dobila privilegiju da otvori ovogodišnju evropsku sezonu u driftuPored Srbije, tu čast imaju samo još nekoliko zemalja iz Evrope poput Francuske, Grčke, Rumunije, Rusije i Mađarske. Najavljen je dolazak preko trideset najboljih driftera iz cele Evrope, koji će 9. maja voziti trening vožnje i kvalifikacije, dok će se 10. maja, šesnaest najboljih driftera u finalu okušati u visoko adrenalinskim - međusobnim duelima (Twin Drift).

Paralelno sa driftom, u subotu 09. maja, održava se i „22. Tuning Styling Show“. Publika će imati priliku da u popodnevnim časovima nakon završetka drift trka uživa u izložbi i takmičenju automobila u izgledu (Stylingu) i jačini audio sistema (dB). Nedelja, 10. maj, donosi Vam pored fantastičnih drift duela, priliku da prisustvujete prezentaciji i promociji auto klubova iz cele Srbije.

Podsećamo da se na Tuning Styling manifestacijama tradicionalno organizuju takmičenja u izboru najlepše sređenog automobila, automobila sa najkvalitetnijom muzikom kao i automobila sa najglasnijim audio sistemom. Pored već pomenutog stylinga, dB-a i trka drifta, posetioce na našim manifestacijama očekuju i atraktivni performansi koje prate ovakve događaje: GO-GO igračice, akrobacije na ATV vozilima i motociklima, burn-out (paljenje guma), atraktivne tačke renomiranih DJ-eva.. Na svakoj manifestaciji se po završetku biraju mis manifestacije i najatraktivnija dens igračica.

Ovim putem Vas pozivamo da budete naši gosti u Kragujevcu. Za više informacija, posetite naše zvanične sajtove tuning.rs i drift.rs ili nas kontaktirajte putem telefona ili interneta. E-mail adrese: office@tuning.rs ili office@drift.rs.