Hamilton vozi i kada šeta psa

Hamilton vozi i kada šeta psa

Hamilton vozi i kada šeta psa

Aktuelni svetski šampiona Formule 1 uskoro će krenuti u odbranu svog trona a u preostalim slobodnim danima uživa na plaži dok šeta svog psa. Međutim, ni za ovu aktivnost britanski pilot nije mogao da se ostavi automobila.

Šeta psa za mnoge predstavlja dnevnu rekreaciju koja im daje priliku da svog ljubimca obraduju a sebi pruže malo fizičke aktivnosti i beg od buke i automobila. Ali kada vam je vožnja u krvi, kao što je slučaj kod Luisa Hamiltona, onda se ni u šetnju ne kreće bez automobila.

Rekli biste da "šetnja" gubi na smislu kada se obavlja u automobilu ali za Britanca nije tako jednostavno da prošeta psa po svom naselju jer bi tu odmah bilo na stotine obožavaoca. Umesto toga vozač Mercedesa se odlučio za šetnju po plaži do koje je morao da ode kolima.
I to ne bilo kakvim kolima. Hamilton je isparkirao Ford "Shelby GT500" i zajedno sa pagom krenuo put plaže. Naravno, fotografiju je morao da podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama sa kojim je ranije podelio još fotografija sa superautomobilima.