Garet Bejl našao manu Lamborghini-u

Garet Bejl našao manu Lamborghini-u

Garet Bejl našao manu Lamborghini-u

Hitronogo krilo reprezentacije Velsa uživa svetsku slavu i broji miliona evra od svog ugovora pa ima tu mogućnost da bira automobila, što znači da se može mirne duše rešiti jednog superautomobila ukoliko mu ne odgovara.

Garet Bejl je po dolasku u Real Madrid iz engleskog Totenhema odmah dobio milione evra sa kojima može raditi šta god hoće. Naravno to znači i vožnju u superautomobilima. Ali Velšanin je odlučio da više ne seda u Lamborghini jer mu, kako sam kaže, uzrokuje razne povrede na terenu, pre svega povrede zadnje lože.

Model "Aventador Roadster" koji je Bejl vozio košta oko pola miliona evra ali ipak ne nudi vrhunsku udobnost očito pa će Bejl morati da menja automobil, možda neku limuzinu iz Nemačke. Interesantno je da je sličnu stvar uradio pre desetak godina i njegov zemljak, Rajan Gigs, koji je igrajući za Mančester Junajted imao sličnih problema sa superautomobilima i povredama.

Veliki klub iz Mančestera već duže vreme pokušava da vrati krilnog fudbalera na ostrvo. To je potez koji bi svi navijači isčekuju a jedan od njih je poručio Bejlu da, ukoliko dođe u Junajted, tu ga čekaju "Chevrolet" modeli koji će mu doneti potrebnu udobnost.