Ford "Kuga" je stigla

Ford "Kuga" je stigla

Ford "Kuga" je stigla

Četiri godine nakon što se u prodaji našla druga generacija Ford modela "Kuga" došlo je vreme za redizajn. Američki SUV doživeo je fizičke promene ali i novi informatički "SYNC 3" sistem.

Gledano sa prednje strane redizajnirana Ford "Kuga" druge generacije u mnogome je slična ostalim SUV modelima iz ponude slavnih Amerikanaca. Inspiracija je došla od "EcoSport" i "Edge" modela koji se nalaze na ulicama gradova preko bare. Zada imamo redizajnirane farove koji su sada daleko modernijeg izgleda.
polovni automobili, kupujem auto, fordUnutar kabine vozača i suvozače čeka "SYNC 3" informatički sistem koji se lako koristi i umnogome je sličan mobilnom telefonu velikih dimenzija. Ekran osetljiv na dodir kontroliše klima uređaj, audio sistem, navigaciju, kontroliše Android i Apple uređaje a ukoliko se nađete u nekom od većih gradova Evrope dovoljno je da viknete "Kafa!" i na ekranu će se pojaviti lokacija najbliže džezve.
polovni automobili, kupujem auto, fordOd agregata tu su varijente koje se do sada nisu mogle naći kod "Kuga" krosovera. Pre svih TDCi četvorocilindrični turbo-dizel zapremine 1.5 litara koji dolazi uz pogon na prednjim točkovima i 120 konja snage. Za bezbednost putnika sada brine i sistem koji upozorava i pokušava da spreči manje sudare u gradskoj vožnji.
polovni automobili, kupujem auto, fordOstali agregati u ponudi su dvolitarski TDCi turbo-dizel agregat sa 150 konja snage koji se može dobiti i uz pogon na svim točkovima. Kada su "EcoBoost" benzinci u pitanju motor zapremine 1.5 litara može se dobiti u tri varijante, sa 120, 150 i 180 konja, ali samo najsnažnija verzija dolazi uz pogon na svim točkovima.polovni automobili, kupujem auto, ford

Ukoliko ste rekli sebi "kupujem auto, vreme je" možda ga možete naći na našem sajtu.