Flojd Mejveder vozi Jeep "Wrangler"

Flojd Mejveder vozi Jeep "Wrangler"

Flojd Mejveder vozi Jeep "Wrangler"

Jedan od najboljih svetskih boksera poznat je kao osoba koja voli da se razbacuje novcem. Amerikanac ne štedi kada su u pitanju superautomobili ali ovoga puta odlučio se za skromniju varijantu.

Flojd Mejveder od svake borbe zaradi oko 30 miliona dolara iako u poslednjih  par nadmetanja nije na svom vrhuncu, pre svega zbog godina kojih ima ravno tridesetosam. Ipak, novac pristiže i bokser čiji je nadimak "Novac" ne libi se da ga troši.

Uglavnom Flojda možemo videti kako pazari neki super ili hiperautomobila kao što je Koenigsegg "CCXR" koji je platio 4.8 miliona dolara, ali ovoga puta se odlučio za Jeep "Wrangler" koji je platio nešto više od 20 000 dolara. Ali je nakon toga na razne dorade potrošio dodatnih 100 000 dolara.

Pored crvenih detalja na branicima i crvenih retrovizora sa snimka se vidi i da su točkovi znato većih dimenzija od fabričkih, da su dodata LED crvena svetla kao i farovi koji svetle crveno. Sigurno da je i unutar kabine bilo brojnih promena pre svega oko multimedijalnog sistema.