Fiat "Tipo", karavan i hečbek su stigli

Fiat "Tipo", karavan i hečbek su stigli

Fiat "Tipo", karavan i hečbek su stigli

Italijanska limuzina je nakon predstavljanja u Turskoj dobrom reklamnom kampanjom našla svoj put do kupaca širom Evrope. Nedavno su predstavljene dve dodatne verzije, hečbek i karavan varijante.

Fiat "Tipo" je u limuzina verziji dobro poznat domaćim kupcima obzirom da je već mesecima na bilbordima širom zemlje. Cena najslabije verzije je 12 500 evra a Italijani od nedavno mogu kupiti i hečbek verziju koja interesantno košta 250 više od limuzine. Početna cena za ovu verziju iznosi 12 750 evra. Od sada je tu i karavan verzija koja ima početnu cenu od 15 900 evra.

U pitanju je cena za varijantu sa agregatom zapremine 1.4 litara koji daje 95 konja snage. Turbo-dizel zapremine 1.6 litara je takođe u ponudi. Zapremina prtljažnika kod hečbek modela iznosi 440 litara dok je kod karavana 550 litara. Interesantno je i da ove dve nove varijante imaju rezervoar zapremine 50 litara dok je on kod limuzine nešto manji i ima zapreminu od 45 litara.

Valja još dodati i da se nove verzije prodaju sa disk kočnicama kao delom standardne opreme koja uključuje još i šest vazdušnih jastuka, ESP, zadnje parking senzore, svetla za maglu, AUX i USB priključke, Bluetooth konekciju, manualnu klimu, sedišta podesiva po visini...

Oni koji se odluče za "Lounge" paket dodatne opreme dobiće i alu-felne od 17 inča, redizajnirane farove sa LED dnevnim svetlima, električno podešavanje sedišta, naslon za ruku...Tu su i bezbednosni dodaci koja staju dodatnih 350 evra i IT dodaci za koje je potrebno izdvojiti još 750 evra.