Vuk sa Vol Strita prodaje svoj Ferrari

Vuk sa Vol Strita prodaje svoj Ferrari

Vuk sa Vol Strita prodaje svoj Ferrari

Sigurno ste gledali, ili barem čuli za, film o milioneru sa berze Njujorka u kojem glavnu ulogu igra novopečeni Oskarovac. Jedan od automobil koji je vozio "Vuk" našao se na berzi polovnih automobila.

Leonardo DiKaprio uspeo je konačno da se dokopa odavno zaslužene nagrade Oskar. Jedan od manje zahtevnih uloga u njegovoj već sada bogatoj karijeri bila je i uloga Džordana Belforta, prevaranta sa berze u Njujorku koji je tokom '80-ih godina prošlog veka za kratko vreme zaradio milione dolara i itekako znao da ih potroši.
polovni automobili, auto oglasi, ferrariJedna od njegovih kupovina bio je i beli Ferrari "Testarossa" koji je bio pravo oličenje života na berzi od pre tridesetak godina. Belfort je ovaj automobil kupio od dilera u Njujorku ali je italijanski superautomobila do sada promenio nekoliko vlasnika.
polovni automobili, auto oglasi, ferrariMeđutim svaki od njih je vodio računa i redovno održavao automobil. Čak su ga malo i vozili jer je do sada prešao svega 10 000 kilometara. Uz auto ide i servisna knjižica zajedno sa kožnim koferima koji su došli uz automobila. Na svu sreću "Testarossa" nije doživeo sudbinu Lamborghini-a koji je Belfort slupao.
polovni automobili, auto oglasi, ferrariAutomobil je registrovan u Evropi a trenutno se nalazi u Monaku. Sa V12 agregatom zapremine 4.9 litara isporučuje 390 konja snage i ubrzava do "stotke" za 5.3 sekunde a maksimalna brzina iznosi 290km/h. Prosečna cena po kojoj se "Testarossa" prodavao do sada iznosila je oko pola miliona evra ali obziro ko je bio stari vlasnik moguće je da će se preći i miliona evra.polovni automobili, auto oglasi, ferrari

 

Očito je da automobili polovni ne gube vrednost istom brzinom prolaskom godina, već to zavisi i od toga ko je bio vlasnik.