Džoi iz serije "Prijatelji" vodiće "TopGear"

Džoi iz serije "Prijatelji" vodiće "TopGear"

Džoi iz serije "Prijatelji" vodiće "TopGear"

Dugo se spekulisalo o tome ko će naslediti čuvenu trojku voditelja britanske automobilske emisije "TopGear". Jedan od članova nove postave biće i nekada najpoznatiji američki "Prijatelj".

"TopGear" je doživeo neslavan kraj kada je Džeremi Klarkson, sada već nekadašnji voditelj ove satirične TV emisije o automobilima, fizički nasrnuo na člana producentskog tima koji mu se nakon toga zahvalio na saradnji a sa njime u znak solidarnosti kofere su spakovali i Džejms Mej i Ričard Hamond. Od tada se traga za dostojnim naslednicima.

Jedan od voditelja biće i Met LeBlank, američki TV glumac koji je popularnost stekao ulogom Džoija Tribijanija u seriji "Prijatelji". Čekaju se reakcije publike na ovoj odabir obzirom da je LeBlank prvi "stranac" koji vodi britanski TV show. Što se američkog glumca tiče on je ulogu prihvatio oberučke.

"Kao ljubitelj automobila i obožavatelj "Top Geara" emisije počastvovan sam i uzbuđen što ću biti deo novog poglavlja slavnog šou-programa," izjavio je "Džoi".

Popularnost će mu sigurno porasti među kupcima automobila pa bi, obzirom da vuče poreklo iz Italije, polovni automobili Italija mogli da ga unajme za koju reklamu.