Džejson Stetam vozi Ferrari "F12berlinetta"

Džejson Stetam vozi Ferrari "F12berlinetta"

Džejson Stetam vozi Ferrari "F12berlinetta"

Glavni negativac u sedmom nastavku filma "Fast&Furious" možda na velikom platnu mora da se zadovolji Jaguarom ali se zato u privatnom životu odlučio za italijanski superautomobi.

Verovali ili ne ima onih kojima Jaguar "F-Type" jednostavno nije dovoljno dobar. Jedan od onih koji od svog automobila traže više je i glumac Džejson Stetam koji se proslavio glavnom ulogom u filmu "Transporter" ali i kao negativac filmskog serijala o brzim automobilima "Fast&Furious".

Britanski glumac, kada je van velikog platna, vozi Ferrari "F12berlinetta" metalik-sive boje. Bivši član olimpijskog ronilačkog tima je odabrao da sliku svog automobila podeli na Tviter-u samo par dana nakon premijere pomenutog filma. Naravno da su Italijani imali uticaj na to kada će se slika pojaviti u javnosti.
No, nama to ne smeta jer uvek je pravi trenutak da se pogleda jedan ovako egzotičan primerak. Možemo samo da sanjamo kakav je osećaj sesti u svoju vilu u Los Anđelesu, koju Stetam poseduje, i krenuti na posao u ovoj zveri sa V12 motorom zapremine 6.3 litara.