Džejms Bond vozi BMW!

Džejms Bond vozi BMW!

Džejms Bond vozi BMW!

Kažu da ko jednom sedne u Aston Martin ne želi više nikada da vozi bilo koji automobil. Međutim tajni agent koji vozi ovaj britanski luksuzni automobil iz poslovnih razloga ipak je odlučio da proba nešto drugo.

Pirs Brosnan je irski glumac koji je bio u ulozi tajnog agenta britanske obaveštajne službe u četiri filma, od 1995. do 2002. Naravno da je tokom snimanja vozio razne automobile ali nema sumnje da je najviše vremena proveo u Aston Martin modelima. Međutim nekadašnja zvezda Holivuda sada ima drugačije aspiracije.

Nekadašnji Džejms Bond je napunio šezgesetdve godine, sede više ne može da krije, i jedini način da ostane u korak sa svetom oko sebe koji se kreće 300 na sat jeste da nabavi automobil koji može da ide brzo ali u isto vreme ne šteti životnoj sredini. Rešenje je našao u BMW modelu "i8".

Ovo čudo tehnologije XXI veka isporučeno je Brosnanu pravo na kućnu adresu njegove rezidencije koja se nalazi na samoj obali okeana u Los Anđelesu. Svakako da će u ovom automobilu uživati znatno više u odnosu na modele koje je ranije vozio kao što su Porsche "356" i Kia "Sorento".