DVD plejeri za automobile

DVD plejeri za automobile

DVD plejeri za automobile

Vozač uvek ima svojih briga dok vozi dok ostalim putnicima, pogotovo onima na zadnjoj klupi, putovanje može biti dosadno. Film ili omiljena serija mogu prekratiti vreme. Evo nekih DVD plejera sa dijagonalnom od 9 inča koji spadaju među jeftinije a pouzdane modele.

Odys Seal 9

Za 119 evra dobićete dobar kvalitet slike, bateriju koja vam pruža mobilnosti i brze komande, ali zato plastika deluje prilično jeftino i ne dobijate slušalice kao deo paketa.

Denver MTW-984 Twin

Za 120 evra dobijete dosta opreme koja baš i nije jednostavna za montažu. Uređaj ne poseduje bateriju, daljinski nema veliki domet a povrh svega uređaj ne reprodukuje MP3 fajlove.

AEG DVD Car Cinema 4552 LCD

Cena od 130 evra garantuje vam oštru sliku, kvalitetnu završnu obradu uređaja, dobre fabričke slušalice, bateriju i finu dodatnu opremu.

Voyager 9" in-car dvd player

Mana mu je nedostatak baterije a od konkurenata se izdvaja infrared portom za bežične slušalice i slotom za dva DVD diska. Cena od 180 evra baca na razmišljanje.

Nextbase Click 9 Lite

Glavna prepreka na putu do kupaca mu je sigurno cena od 200 evra. Za te novce dobijate uređaj koji nema bateriju kao ni čitač SD kartice ali i solidni kofer za transport.

Ukoliko vas interesuju auto oglasi automobili na prodaju mogu se naći na našem sajtu.