Dvajt Hauard, novi nadimak, novi automobil

Dvajt Hauard, novi nadimak, novi automobil

Dvajt Hauard, novi nadimak, novi automobil

Jedan od boljih centara u NBA-u odlučio je da okrene novi list bar kada je njegova javna persona u pitanju. Visoki košarkaš je sa jednog prešao na drugi akcioni lik kao svoj pseudonim. Za to mu je bio potreban i novi automobil.

Dvajt Hauard je možda napunio tridesetgodina ali se njegova ličnost ne menja. Poslednjih par sezona "Supermen" ne igra na svoj nekadašnjem nivou i sve je bliži osrednjoj grupi centara u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Poznat kao još uvek nedovoljno zreo bivši centar Orlanda je napravio još jedan potez koji možda i ne priliči čovek od trideset leta.

Naime, košarkaš Hjustona odlučio je da svoj dosadašnji nadimak "Supermen", koji je dobio nakon što je pobedio u takmičenju zakucavanja upravo noseći supermenov plašt, zameni za nadimak još jednog superheroja - u pitanju je "Fleš".
Kako bi se bolje uklopio u igranje uloge svog heroja Dvajt je odlučio da svoj automobila Dodge "Challenger SRT" iz 2015. oboji u prepoznatljivu crvenu boju. Da li će mu to pomoći u daljoj karijeri ostaje da se vidi.